Blat:
Crema:
Glazura/decor:
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare ,se adauga zaharul lingura cu lingura si se mixeaza pana se topeste zaharul.
Separat galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusurile spuma.
Se amesteca faina cu praful de cacao si se incorporeaza in compozitia de oua amestecand usor cu o lingura pentru a nu se lasa albusurile.
Se tapeteaza o tava (35/25 cm) cu folie si se coace blatul timp de 20 de min in cuptorul preincalzit(testul scobitorii)
Blatul fierbinte se transfera pe un prosop umed si se ruleaza strans(eu am rulat blatul chiar in folia in care l-am copt)
Se lasa la racit.
Pentru crema se mixeaza untul spuma,se adauga treptat nutella si ciocolata topita cu frisca si racita in prealabil.La final se adauga romul.
Se desface cu grija blatul ,se umple cu crema si se ruleaza la loc.
Pentru glazura se topeste ciocolata cu frisca lichida si se lasa putin sa se racoreasca.Se imbraca rulada in ciocolata si se decoreaza dupa plac.
Pofta buna!