Chisatura sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel

de burdulea56 in Porc, 8 Oct 2010 | 9757 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

08.10.2010, 23:52

Slanina imi place cum miroase, ma zapaceste mai ales daca e si niste usturoi pe acolo...mi se face pofta...dar nu pot s-o inghit. Imi ramane fix in gat.
Da' o rosie d-aia de gradina tot as manca.

lilik 1

09.10.2010, 00:15

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 10:38

poti sa-mi trimiti si mie o portie?.................

silvi0ara 1

09.10.2010, 13:12

Si eu tot rosia o vreau,ca la slanina am interzis.

adasev12 1

09.10.2010, 14:49

eu sunt la dieta...si oricum nu pap slaninuta decat cand taie ai mei porcul , o bucatica mica mica....de pofta...
si eu sunt din Ardeal, dar pe la mine nu se face asa ceva...nici n-am auzit...dar oricum eu las furcile....

Bunica 1

09.10.2010, 20:47

E bunaaaaa! Nu am voie....dar o bucatica de paine mica,mica ,cu chisatura tot vreau

kamy 1

09.10.2010, 20:58

la noi se foloseste la ciorbe,la varza,la multe mancaruri....e fff buna in mancare 5f

marieta 1

10.10.2010, 00:12

si la noi se face asa dar am uitat de gustul ei!!!! buna si chear daca are colesterol nu are euri!!!!!!!!!!

cristinne 1

10.10.2010, 12:20

mama mea foloseste si acum osanza ..dar la prajituri: mai exact la fursecuri, cornulete, cookies cum le zic eu: ies ff fragede si ti se topesc in gura...nu se compara cu cele cu unt (care se intaresc mai repede)l acestea cu ozanza si peste o sapotamana daca le mananci sunt ca scoase din cuptor de fragede.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:14

Miha, ia macar rosia, acolo nu am niciun merit.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:15

Lilik, multumesc!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:15

Medi, cu drag, macar odata merita sa degusti!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:16

Silvioara, daca e musai , n-ai ce face!

burdulea56 1

10.10.2010, 21:17

Ada, asta era pe vremea bunicii, poate in anumite zone din Ardeal, dar mi-a fost tare pofta si dor, nici eu nu fac in fiecare zi, poate o data pe an.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:18

Bunica, o bucatica de pofta, atat.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:19

Kamy, asa este, dar mie imi place pe paine foarte tare, dar o data pe an, asa cum am zis, doar cu rosii, sotul mananca si cu castreveti murati.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:21

Marieta, ai dreptate, e mai bine cu colesterol decat cu E-uri, dar daca se mananca rar nu faci nici din acela.

burdulea56 1

10.10.2010, 21:23

Cristinne, asa este, ai perfecta dreptate, la noi se fac haiosele cu osanza, sunt nemaipomenite, mereu proaspete.

adry88 1

20.05.2011, 10:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata