Chisăliţă

de Sidy in Sosuri, 21 Iul 2011 | 7935 vizualizari

COMENTARII (10)

aziz 1

21.07.2011, 08:15

nu se pune zahar?cum o intrebuintezi?

MotanLaOale 1

21.07.2011, 08:28

excelenta pentru diabetici

Ina 1

21.07.2011, 11:38

am auzit, dar nu stiam ce este, exact....

Lau 1

21.07.2011, 13:19

Sidy 1

21.07.2011, 15:48

Aziz....nu se pune zahar( dar daca tu vrei poti pune) sunt dulci prunele...
Se papa cu carne rasol si cartofi piure...

aziz 1

21.07.2011, 16:34

aha interesant

jolygina 1

02.09.2011, 17:38

pentru iarna nu am stiut ca se pot pune dar si bunica mea face chisalita dar sa mancam in acel moment in ea
foarte interesanta ideea

Mitinita 1

04.09.2011, 14:35

super reteta,au si asiaticii ceva asemanator si se foloseste tot pe langa carne

Criss 1

15.09.2011, 14:39

Arata bine. Eu credeam ca asa se face magiunul, numai ca se fierbe mai mult. Spre rusinea mea nu stiam ce e chisalita.

babi5 1

27.08.2013, 16:46

Mama mi-ai adus aminte de anii copilariei cita mai mincam cu pine de casa calda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna