Chipsuri de mere

de iry-gabriela in Dulciuri, 14 Feb 2012 | 3611 vizualizari

 

...un desert simplu,sanatos si gustos....

 

INGREDIENTE

  • 2 mere  mari,
  • o lingura zahar pudra
  • 1/2 lingurita scortisoara.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de mere:

Merele se spala si se li se scoate mijlocul cu un cutit, dupa care sa taie felii subtiri, de preferat ar fi o razatoare cu lama de feliat.    

Feliile de mar se aseaza una langa alta in tava si apoi se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu scortisoara. Se da la cuptor care a fost bine incins si se lasa 15 minute dupa care se intorc feliile de mar. Dupa ce au fost intoarse feliile de mar se mai lasa 15 minute pana ce chipsurile devin maroniu deschis  pe margini!  

Sper sa placa pentru ca sunt foarte bune.....pe cuvant!  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas - Deliciu aromat pentru ocazii speciale

de Rocsi 9

pe 28.12 la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine - Desert aromat si fraged

de RODIMUR 8

pe 28.12 la 17:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nucă și pastă de măceșe