Chipsuri de cartofi

de Irina in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 5327 vizualizari

 

Ai mei copii sunt fani chipsuri si alte "porcarioare" si eu impotriva lor, asa ca am preferat sa le fac eu in casa...

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de cartofi:

Am spalat cartofii, i-am curatat si i-am taiat rondele cu ajutorul robotului. 

Intr-o tigaie am pus ulei la incins la foc mare, am pus rondelele de cartofi in baia de ulei si le-am lasat la prajit. Fiind feliile subtiri, au fost gata imediat. 

Pe o farfurie am asezat intai un prosop de hartie si am scos chipsurile pentru a absorbi uleiul. Abia apoi le-am pus pe un platou, nu pentru mult timp, pentru ca Mati le dadea tarcoale deja...

Despre Kitchen AID

Un produs oferit de www.bucatarie360.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

bucatarimcudiana 1

24.05.2013, 10:18

Bucataras 1

24.05.2013, 12:51

eu n-am mai prins, i-a mincat maty pe toti

Rocsi 1

24.05.2013, 22:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rece cu labaneh