Chiftelute picante la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2013 | 5226 vizualizari

 

m-am saturat sa folosesc tigaia,am incercat o varianta mai sanatoasa de preparare a chiftelutelor. Rezultatul? Sunt grozave, merita incercate!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata (porc)
  • 4 cartofi potriviti (rasi pe razatoarea mica)
  • 2 oua
  • 5 catei de usturoi tocati
  • un varf de lingurita fulgi de chili
  • sare dupa gust
  • putin cimbru uscat
  • 100 g pesmet alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante la cuptor:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii dam pe razatoarea mica.

Preparam compozitia de chiftele amestecand toate ingredientele mai putin pesmetul.

Formam in mana chiftelute de marimea dorita, le trecem prin pesmet si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt  (au tendinta de a se usca usor in timpul coacerii,asa ca amestecul trebuie sa fie destul de moale)

Le dam la cuptor la temperatura medie (150grade) pentru 45 minute,avand grija sa le intoarcem pe ambele parti.

 

TIPS-URI

1

noi am servit aceste chiftelute cu paste si sos de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Zamfira 1

03.03.2013, 18:15

excelente, la favorite cu ele!!1

alba_zori 1

04.03.2013, 17:49

ericsson 1

25.03.2013, 21:59

sint nemaipomenite!
merita incercate!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte