Chiftelute marinate de pui

de Simymy in Pui, 13 Oct 2010 | 6867 vizualizari

 

E prima mea reteta si va rog sa fiti indulgente...

 

INGREDIENTE

  • piept de pui fiert
  • ceapa
  • usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lg. faina
  • suc de rosii
  • marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate de pui:

Se prajesc chiftelutele, apoi se pregateste sosul: se pune 1 ceapa mare taiata marunt la calit  apoi se adauga boiaua,faina si sucul de rosii.Se amesteca cu telul si se pune apa peste rantasul preparat. Cand a inceput sa fiarba se pun chiftelutele in sos , se presara sare,piper si marar si se mai lasa 5 min. pe foc.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

lia maria 1

15.10.2010, 20:20

si uite asa am ajuns si la prima ta reteta pe bucatarasvenind dupa miros Bun venit in gasca noastra

nusi1936 1

27.10.2012, 19:19

ft.bun,se poate face si cu carne macinata?,complimente!!!!!!!!!

Simymy 1

29.10.2012, 13:56

se poate face si cu carne tocata de porc,vita,sau peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu sos alb