Chiftelute Marinate

de mimmi in Mancaruri cu carne, 11 Aug 2010 | 5940 vizualizari

 

INGREDIENTE

Chiftele:

  • 500 g carne tocata
  • usturoi
  • patrunjel proaspat
  • 4 felii de paine
  • sare,piper,boia
  • 2 oua

Sos:

  • 1 sticla bulion
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • foi dafin
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingurita zahar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute Marinate:

  • Chiftelute:

Ceapa se toaca  marunt,se pune peste carnea tocata,se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine,ouale,patrunjelul tocat marunt,condimentele si usturoiul pisat.Se framanta toate.Se formeaza bilute si se pun intr-o tava pe hartie de copt.Cuptorul trebuie sa fie incins bine si se lasa chiftelutele cca 50 de minute.

  • Sos:

Se toaca ceapa,se taie ardeiul cubulete si se calesc in putin ulei.Se adauga apa,bulionul,zaharul,sare si foile de dafin.Intr-un bol se pun 3 linguri de sos si faina.Se amesteca si se toarna peste restul.Se amesteca pe foc cam 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute Marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui