Ieri am avut gazele oprite pentru niste lucrari la conducte, asa ca am muncit multicookerul la maxim.
Curatam legumele si le spalam bine, iar carnea tocata o asezonam cu condimentele si sarea.
Trecem prin masina de tocat ceapa si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata.
Apoi trecem prin masina de tocat morcovul si cartofii, ii scurgem bine de zeama si ii amestecam cu carnea tocata.
Adaugam si cele doua oua si omogenizam bine totul.
Punem uleiul in vasul multicookerului, conectam aparatul la sursa de curent si setam programul FRY pentru 60 de minute.
Pana incepe sa se incinda uleiul, pregatim chiftelutele si le asezam pe un platou.
Eu le fac mai maricele putin decat nuca.
Plonjam chiftelutele in uleiul incins si le lasam sa se rumeneasca frumos, intorcandu-le de pe o parte pe alta. apoi le vom scoate intr-o sita pentru a se scurge de ulei.
Eu am facut doua serii a cate 17 chiftelute si le-am lasat aproximativ 20-25 minute per serie.
Pofta buna!