Chiftelute la cuptor in forme de briose

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2010 | 8876 vizualizari

 

Foarte simplu de "confectionat"................

 

INGREDIENTE

  • .400 g carne de vitel
  • .400 g piept de pui dezosat
  • .3 oua
  • .3 fire de ceapa verde
  • .3 fire de usturoi verde
  • .o legatura de marar
  • .faina
  • .putina apa minerala
  • .ulei de masline
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor in forme de briose:

Se toaca carnea, se amesteca cu ouale, usturoiul , ceapa si mararul taiate marunt.Odata cu carnea se pot trece prin masina si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase)si putin ulei de masline.Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .

Se servesc atat calde cat si reci alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 07:35

Bunica, sa stii ca in primul rand m-am gandit la miros si la aragaz murdar asa cum spui si tu...................

nadina73 1

03.06.2010, 10:32

mai ai medi ,sa nu auda ela arunca si le mine rezerva ,,,,,,,stiu ca ai

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 11:07

am trimis deja pachet la tine , nadina......................asteapta ca trebuie sa soseasca...................

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si cartofi