Chiftelute la cuptor

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2010 | 4331 vizualizari

 

bune pentru cei carora nu le place prajala

 

INGREDIENTE

  • 250g carne tocata de curcan
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • 3 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • un cartof
  • si daca vreti un plic special pentru chiftelute
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 250 g ciuperci conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

se amesteca carnea cu patrunjlelul tocat marunt ,mararul,ceapa verde ,usturoiul pisat,cartoful il dam pe razatoarea mica ,si daca alegeti sa puneti plicul pentru chiftelute il pregatiti conform indicatiilor de pe plic ,si ciupercile le taiem marunt

punem oualae si condimentam cu sare si piper ,amestecam foarte bine si le lasam la frigider sa se odihneasca  cam 30 min ,dupa care le punem intr-o tava in care am pus hartie de copt si rulam cu mana chftelute rotunde la marime dupa cum vrea fiecare si le coacem la cuptor la foc moderat pana se rumenesc deasupra (30 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]