Chiftelute la cuptor

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2010 | 3877 vizualizari

 

bune pentru cei carora nu le place prajala

 

INGREDIENTE

  • 250g carne tocata de curcan
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • 3 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • un cartof
  • si daca vreti un plic special pentru chiftelute
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 250 g ciuperci conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

se amesteca carnea cu patrunjlelul tocat marunt ,mararul,ceapa verde ,usturoiul pisat,cartoful il dam pe razatoarea mica ,si daca alegeti sa puneti plicul pentru chiftelute il pregatiti conform indicatiilor de pe plic ,si ciupercile le taiem marunt

punem oualae si condimentam cu sare si piper ,amestecam foarte bine si le lasam la frigider sa se odihneasca  cam 30 min ,dupa care le punem intr-o tava in care am pus hartie de copt si rulam cu mana chftelute rotunde la marime dupa cum vrea fiecare si le coacem la cuptor la foc moderat pana se rumenesc deasupra (30 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi cu sos de ciuperci la cuptor