Chiftelute la cuptor

de novembber in Porc, 19 Apr 2011 | 6349 vizualizari

 

N-am avut chef si timp sa stau langa aragaz si sa pazesc chiftelutele cat se prajesc, asa ca le-am bagat la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • un cartof
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • marar si patrunjel verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ou
  • cimbru uscat
  • harissa
  • sare si piper
  • pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

     Cartoful si morcovul(crude) se dau pe razatoarea mica, se scurg bine se zeama. Usturoiul se zdrobeste, verdeata se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele(mai putin pesmetul) si se condimenteaza.

     Se formeaza chiftelute(mie mi-au iesit 16), se dau prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu pergament.

     Se baga la cuptor la foc mediu cca 45 minute.

     Se servesc calde cu paine taraneasca si lapte batut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura