Chifteluţe Dukan

de botcrina in Pui, 17 Aug 2014 | 11034 vizualizari

 

Sunt uşoare şi se fac rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 100 g brânză de vacă
  • 1 ou întreg
  • 4 linguri tărâţă de ovăz
  • sare, piper după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe Dukan:

Dezosăm pulpele, după care le dăm prin maşina de tocat carne.

Într-un bol amestecăm carnea cu brânza, tărâţa de ovăz  şi oul bătut, condimentăm cu sare şi piper după gust. Omogenizăm totul.

Într-o tavă aranjăm o bucată de hârtie de copt peste care formăm chifteluţe.

Încălzim cuptorul la 180 de grade şi coacem chifteluţele aproximativ 15-20 de minute.

Se pot servi alături de o salată de legume.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

hârtia de copt se poate folosi la această reţetă de mai multe ori;

2

este potrivită în faza a doua de dietă;

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

elucubratiiculinare 1

17.08.2014, 18:06

bune, bune

Pushaa 1

17.08.2014, 21:23

Rocsi 1

18.08.2014, 11:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta de susan cu orez basmati