Chiftelute de somon afumat

de RuxyRux in Somon, 14 Oct 2015 | 4089 vizualizari

 

O bunatate....neaparat cu ceapa rosie de apa :)))) Eu sincer nu rezist la provocarea asta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr somon afumat
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita ulei de palmier( nehidrogenat)
  • 1 ceapa maricica
  • 4 catei de usturoi
  • ulei vegetal pentru prajit( in cazul meu de palmier)

Crusta:

  • amidon 1 lingura
  • parmezan 1 lingura
  • 1 lingura pesmet
  • faina 1 canita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de somon afumat:

Somonul se curata de oase( cu grija mare), apoi se da prin robot impreuna cu ceapa si usturoiul( eu le-am razuit).

Se adauga restul ingredientelor: oul, mustarul, pesmetul, apa, uleiul. Dupa ce am omogenizat bine am format chiftelutele si apoi le-am tavalit prin amestecul de pesmet, parmezan, amidon si faina. Am prajit chiftelutele apoi le-am lasat la scurs pe un servet absorbant.

Am decorat cu ceapa rosie...si credeti-ma ca n-am rezistat sa nu musc cu pofta din ea! :))) Vai!

TIPS-URI

1

Daca va place susanul, puteti tavali chiftelutele prin el

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

15.10.2015, 08:21

Bune trebuie să fie!

-Licurici- 1

15.10.2015, 09:39

Excelente!

RuxyRux 1

22.10.2015, 22:06

Multumeeeesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la tigaie