Chiftelute de somon afumat

de RuxyRux in Somon, 14 Oct 2015 | 4434 vizualizari

 

O bunatate....neaparat cu ceapa rosie de apa :)))) Eu sincer nu rezist la provocarea asta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr somon afumat
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita ulei de palmier( nehidrogenat)
  • 1 ceapa maricica
  • 4 catei de usturoi
  • ulei vegetal pentru prajit( in cazul meu de palmier)

Crusta:

  • amidon 1 lingura
  • parmezan 1 lingura
  • 1 lingura pesmet
  • faina 1 canita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de somon afumat:

Somonul se curata de oase( cu grija mare), apoi se da prin robot impreuna cu ceapa si usturoiul( eu le-am razuit).

Se adauga restul ingredientelor: oul, mustarul, pesmetul, apa, uleiul. Dupa ce am omogenizat bine am format chiftelutele si apoi le-am tavalit prin amestecul de pesmet, parmezan, amidon si faina. Am prajit chiftelutele apoi le-am lasat la scurs pe un servet absorbant.

Am decorat cu ceapa rosie...si credeti-ma ca n-am rezistat sa nu musc cu pofta din ea! :))) Vai!

TIPS-URI

1

Daca va place susanul, puteti tavali chiftelutele prin el

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

15.10.2015, 08:21

Bune trebuie să fie!

-Licurici- 1

15.10.2015, 09:39

Excelente!

RuxyRux 1

22.10.2015, 22:06

Multumeeeesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu ghimbir si usturoi