Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

de camelia75 in Pui, 2 Iul 2011 | 6280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 legatura tarhon verde (se poatepune si uscat)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • cascaval(eu am pus afumat)
  • 1-2 catei usturoi
  • piper,sare
  • pesmet,
  • faina
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval:

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare si piper.Daca compozitia vi se pare foarte moale adaugati 2-3 linguri de pesmet.Ne umezim mainile cu apa rece si formam chiftelutele in mijloc punand cate o feliuta de cascaval.

Batem cele 2 oua cu putina sare, si adaugam faina cat sa facem o compozitie cu consistenta smantanii,adaugam in ea si o lingura de seminte de susan.Trecem cu grija chiftelutele prin compozitie, si le prajim in ulei incins la foc potrivit pana cand se rumenesc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi