Chiftelute de dovlecel

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 6578 vizualizari

 

Coapte la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecel(dupa ce a fost curatat de coaja si seminte)
  • 3 linguri pesmet
  • 2 lingurite ardei kapia de la borcan
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 1 ou
  • 50 g cascaval ras(pe razatoarea mica)
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

Dovlecelul se opareste in apa cu sare,nu se fierbe de tot,sa fie "al dente".

Se lasa sa se raceasca si se zdrobeste cu furculita apoi se stoarce de zeama prin strangere in pumni.

Se amesteca cu restul ingredientelor(daca este prea umeda compozitia mai adaugati pesmet) se adauga sare si piper dupa gust.

Se formeaza chiftelute care se aseaza intr-o tava antiaderenta unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins in prealabil si se lasa pana se rumenesc(pe la mijlocul timpului de coacere se intorc pe partea cealalta).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

roxana_simona 1

14.07.2013, 23:43

Emymyly 1

15.07.2013, 01:05

f buna ca nu se prajesc eu nu mananc nimic prajit

MotanLaOale 1

15.07.2013, 08:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor