Chiftelute de dovlecel

de La Ancuta in Mancaruri de legume, 19 Sep 2010 | 5692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 ou
  • 6 catei de usturoi
  • faina cat cuprinde
  • 50 g branza (eu am folosit branza framantata)
  • sare,
  • piper
  • ulei pentru prajit  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

Se curata dovlecelui si se scot semintele.

Se de pe razatoarea cu ochiuri mari

Se pune putina sare si se lasa 10 minute ca sa-si lase zeama.

Se stoarce si se amesteca cu oul, branza, usturoiul si faina cat cuprinde. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pun cu lingura in tigaie si se prajesc in uleiul incins.

Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

19.09.2010, 21:56

Laly te asteapta un castron plin

nadina73 1

19.09.2010, 22:25

super bune ne plac si nou tare multacuma papa si de la tine una

adry88 1

30.05.2011, 20:50

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]