Chiftelute de dovlecei

de luminita20_2006 in Mancaruri de legume, 12 Aug 2011 | 3622 vizualizari

 

Aceste chiftelute de dovlecei sunt grozav de bune si se prepara foarte rapid, potrivite pentru zilele de vara cand vrem sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • - 200 gr telemea
  • -marar
  • -patrunjel
  • -2 catei de usturoi
  • -1 ou
  • -piper
  • -sare
  • -2 linguri pesmet
  • -faina
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita , mararul si patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, sare, piper oul batut si pesmetul si o lingura de faina.Se amesteca toate bine.

Formam din compozitia rezultata chiftelute le trecem prin faina si le prajim in ulei bine incins. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba surplusul de ulei.

Chiftelutele de dovlecei sunt bune atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel cu branza