Chiftelute de curcan cu maioneza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 7105 vizualizari

COMENTARII (42)

Rocsi 1

03.01.2014, 18:48

Babi multumesc.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:48

Multumesc Simona

Rocsi 1

03.01.2014, 18:48

Asa este Bunica

Rocsi 1

03.01.2014, 18:49

Multumesc Luana.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:49

Dey multumesc mult

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Multumesc Bianca.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Iti multumesc Dia

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Multumesc Laura.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Ela

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Dana

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Andreea

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Ina draga iti multumesc mult

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Multumesc Ela.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Joly.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:52

Multumesc Liliana

Rocsi 1

03.01.2014, 18:52

Diana este bomba calorica dat tinand cont ca am pregatit o data dupa multi ani, eu zic ca merge

Rocsi 1

03.01.2014, 18:52

Ma bucur daca iti plac Laurici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti cu maioneza si ceapa