Chiftelute de ciuperci si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 39595 vizualizari

 

Sunt atat de gustoase...

 

INGREDIENTE

  • 9 palarii mari de ciuperci champinion
  • 1 ceapa potrivita
  • 200 gr branza feta
  • 1 ou
  • 9 linguri faina
  • sare( cu grija)
  • piper dupa gust
  • 1 legatura marar
  • ulei pentru prajit( palmier)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de ciuperci si branza:

Se rad ciupercile pe razatoarea mare, apoi ceapa pe razatoarea mica, se amesteca intr-un vas cu branza, mararul, oul si apoi faina lingura cu lingura, sare si piper dupa gust.

Se prajesc in ulei punand cate o lingura din compozitie. Se intorc cu paleta( aveti grija sa nu se rupa).

Se servesc dupa dorinta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de ciuperci si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]