Chiftelute de cartofi cu branza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 8157 vizualizari

 

aceasta reteta am vazut-o la ionix si mi-a ramas gandul la ea, asa k am trecut si eu la treaba

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi de marime mijlocie
  • 2 morcovi
  • un castronel de cas putin sarat de vaca
  • 2 linguri cu smantana
  • 4 oua
  • piper alb
  • boia dulce
  • busuioc
  • marar
  • patrunjel
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza:

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat cartofi, cat si morcovii, separat amestecam ouale cu branza, smantana,  condimentele si verdeata, punem compozitia formata peste cartofi si amestecam bine.

se formeaza bilute din compozitie, le dam prin faina si le turtim putin cu podul palmei.

se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana devin aurii la culoare, apoi se scot pe un servetel, pt a absorbii uleiul.

noi le-am servit cu sos Tzatziki




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute,invelite in piept de pui