Chiftelute cu verdeata la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2011 | 4161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec(porc cu vita,sau alte combinatii care va plac)
  • 1 cartof nou(sau 2 daca sunt micuti)
  • 1 feliuta paine
  • 3-5 fire usturoi verde
  • 3-4 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1-2 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata la cuptor:

Cartoful il spalam,il radem de coaja si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

ceapa si usturoiul il curatam,il spalam si le tocam in blender.

mararul si patrunjelul il spalam,le indepartam cozile si il tocam.

intr-un bol punem carnea.

peste adaugam toate verdeturile.

painea o inmuiem in putina apa si o punem sfaramitata in bol.

adaugam  cartoful si ou.

condimentam cu sare si piper,dupa gust.

amestecam bine de tot toate condimentele.

luam o tava de aragaz si o tapetam cu hartie de copt.

modelam chiftelele si le asezam in tava,pana terminam toata compozitia.

dam tava in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita si le lasam acolo pana sunt gata.

Acum va doresc pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi noi