Chiftelute cu verdeata

de ianculubita in Porc, 29 Mai 2011 | 2858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata amestec
  • 1leg.de ceapa verde
  • 1leg.de usturoi verde
  • 1leg.de marar
  • 1leg.de patrunjel
  • 3oua
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit
  • 1cana faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata:

ceapa si usturoiul curatate,spalate,taiate,le pun in blender sa se marunteasca bine,apoi amestec cu carnea,sare,piper,ouale batute,verdeata tocata marunt;

totul amestec bine cu mana,dupa care las compozitia sa se odihneasca cateva minute;

pun uleiul in tigaie sa se incinga si adaug chiftelutele facute rotunde sau plate si date prin faina;

le scot pe servetele de bucatarie si le servim cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne si ciuperci