Chiftelute cu surprize

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 5447 vizualizari

 

Mami, dar o surpriza placuta cand ne faci? :))))

 

INGREDIENTE

  • Chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • patrunjel verde
  • Umplutura:
  • 150 g crema de branza Almette
  • porumb
  • sare si piper
  • marar (optional)
  • Pentru finisaj:
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

Chiftelute:

Cartoful se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se scurge de zeama.

Pieptul de pui se toaca apoi se amesteca cu cartofii, oul, usturoiul si ceapa tocate marunt, verdeata si condimentele.

Umplutura:

Crema de branza se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga boabele de porumb si se omogenizeaza. Daca va place se poate adauga si putin marar tocat marunt.

Cu mainile umede luam cate putina compozitie de chiftelute. Ii dam forma de bila, apoi o aplatizam. Punem in mijloc cate o lingurita de crema de branza, apoi adunam marginile formand o bocceluta. Tavalim prin pesmet din abundenta si ii dam din nou forma de bila, pe care o punem intr-o forma de briosa. Se pot pune si intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute