Mami, dar o surpriza placuta cand ne faci? :))))
Chiftelute:
Cartoful se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se scurge de zeama.
Pieptul de pui se toaca apoi se amesteca cu cartofii, oul, usturoiul si ceapa tocate marunt, verdeata si condimentele.
Umplutura:
Crema de branza se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga boabele de porumb si se omogenizeaza. Daca va place se poate adauga si putin marar tocat marunt.
Cu mainile umede luam cate putina compozitie de chiftelute. Ii dam forma de bila, apoi o aplatizam. Punem in mijloc cate o lingurita de crema de branza, apoi adunam marginile formand o bocceluta. Tavalim prin pesmet din abundenta si ii dam din nou forma de bila, pe care o punem intr-o forma de briosa. Se pot pune si intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.
Se servesc calde.