Chiftelute cu ciuperci

de Miha in Pui, 27 Mai 2009 | 6257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • verdeata
  • sare si piper 
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci:

Ciupercile le fierbem in apa cu sare.

Ceapa taiata marunt o inabusim in ulei de masline,adaugam ciupercile si smantana.Dam cateva clocote apoi lasam la racit.

Dupa ce s-a racit punem in vasul de la robot,adaugam pieptul de pui,oul,usturoiul si verdeata.Tocam marunt,potrivim gustul de sare si piper,dupa care cu mana umeda formam chiftelutele pe care le prajim in uleiul bine incins.

Noi le-am papat cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

28.05.2009, 09:42

Hmmm ... trebuie sa fie tare bune Am sa incerc si eu, ca n-am facut demult chiftelute. Sa vad cum ies facute in cuptor.

Flori 1

01.06.2009, 14:59

Eu as manca si prajitura cu ciuperci, asa de mult imi plac!!! Trec reteta la favorite, care-o fi nr maxim de favorite, ca la mine e jale!!!

babi5 1

06.06.2013, 12:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci cu piept de pui