Chiftelute crocante

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 9796 vizualizari

 

Chiftelute mai bune decat cele "confectionate" in tuci la foc de lemne nu cred ca exista.............prin vara am fost la tara ,la sora lui George.Ne-a venit mareata idee de a praji chiftelutele afara,in tuci ,la foc de lemne.Sa va spun cum au iesit?.........................,numai daca veti gusta,atunci papilele voastre gustative vor simti cu adevarat gustul .

Se servesc atat calde cat si reci ,ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Erau atat de bune si mirosea asa de frumos incat noi am "furat"si am mancat asa fierbinti chiar la fata locului.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui dezosat
  • 200 g carne de vitel
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar verde
  • faina
  • fulgi de porumb
  • putina apa minerala.
  •  ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin faina si apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Pana aicea ne-am ocupat noi fetele ,de aici inainte i-am inmanat stafeta lui George..................hihihi.

Deci a pregatit focul,a pus ulei in tuci ,l-a infierbantat si apoi rand pe rand a prajit chiftelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 19:57

Menaaaaaaaaaaaa.scumpa ,draga ,iubita mea...................

gaby_duceag 1

23.10.2011, 20:01

Medi, tu ce faci?
iti faci de cap, ca de obicei.
asa-i?

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:09

nu,imi fac de picioare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut si invelit