Cartofi cu sunca la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 20843 vizualizari

 

tot mananci si iar mananci si nu te mai saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 3oo g cascaval ras
  • 400 g bacon
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • sare
  • 1 plic maggi -cartofi cu sunca la cuptor
  • 500 ml lapte
  • patrunjel verde
  • tomate chery-pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sunca la cuptor:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se taie feliute (cipsuri). Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei un stat de cartofi apoi unul de cascaval ras, unul de bacon taiat cubulete mici, sare si din nou cartofi,cascaval,bacon,sare. Ultima operatiune se pune ultimul stat de cartofi taieti feliute apoi se pune cascaval ras iar peste se amesteca 500 ml lapte cu compozitia din plic maggi se amesteca bine si se toarna peste catofi

Se decoreaza dupa bunul plac si se pun la cuptor pentru 1 ora la 16o grade

Se servesc cu multa dragoste

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci