Amestecam pesmetul cu laptele, patrunjelul, oul, sosul Worcestershire si usturoiul intr-un castron mare. Adaugam carnea tocata, sarea, piperul si le incorporam bine cu miinile.
Formam niste chiftele mai mari, mai plate pe care le prajim intr-o cratita larga (de preferat teflonata) cu ulei incins. 3 minute pe o parte, 3 minute pe cealalta parte.
Intr-un castronel amestecam ketchup-ul, zaharul si otetul.
Punem din aceasta compozitie cite o lingura peste fiecare chiftea.
In sosul de ketchup ramas adaugam amidonul si amestecam bine.
Adaugam in cratita apa, jumatate de cana, acoperim cu un capac, dam focul mic si lasam la fiert 15 minute.
Scoatem chiftelele pe o farfurie.
In cratita punem sosul de ketchup si inca 1 jumatate de cana de apa. Dam focul mai tare si lasam la fiert, amestecind pina se ingroasa compozitia. La sfirsit se pot adauga iar chiftelele sau se servesc separat, cu sosul deasupra.