Chiftele in paine

de Bunica in Mancaruri cu carne, 13 Ian 2014 | 4257 vizualizari

 

Le-am vazut postate la Gabi,Simona,Timea si ma tot gandeam la ele.Aveam ceva carne tocata ,deci la treaba!

 

INGREDIENTE

  • 300 g. carne tocata vita + porc
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • o legatura de patrunjel verde
  • o lingura ulei pentru uns forma
  • Aluat
  • Vezi aluatul de la painea cu iaurt
  • http://www.bucataras.ro/retete/paine-cu-iaurt-55868.html
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in paine:

Carnea se amesteca cu: ceapa tocata marunt,cartoful fiert si pasat,oul,patrunjelul tocat,baza Mirodenia.

Se fac chiftelele rotunde.

Rupe din aluat o bucat cat o minge de tenis.Intinde aluatul pe masa de lucru sub forma rotunda sau patrata.In mijloc pune chifteluta si acopera cu marginile.

Tot asa pana se termina chiftelele.

Unge o forma(eu am folosit una de ceramica) cu ulei si pune chiftelele cu parte unde ai strans martginile in jos.

Lasa la dospit 20 minute,apoi baga in cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute la 170 grade.

Se servesc cu ce doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

13.01.2014, 21:01

Rocsi trebuie sa te grabesti,c-au ramas vreo 3!))

Bunica 1

13.01.2014, 21:04

A mancat Ioana doua rapid

Dana Cristea - pusikmea 1

14.01.2014, 13:47

Si la mine sunt trecute pe lista, arata atat de bine, mai ca le-as face maine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne la ceaun