Chiftele (fara ulei)

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 6350 vizualizari

 

Va recomand cu mare drag acest preparat, mai ales daca evitati sa mancati prajeli in ulei.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de vita
  • 2 oua
  • 4 cartofi mici
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • marar si patrunjel
  • boia iute si dulce dupa gust
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele (fara ulei):

Carnea o punem in tigaia de teflon incinsa si o inabusim putin. Lasam sa se raceasca.

Intre timp curatam si spalam cartofii, le dam pe razatoare, lasam sa se scurga si le stoarcem de zeama.

Pregatim intr-un bol toate ingredientele de mai sus, adaugam si carnea si cu ajutorul unui blender mixam bine.

Chiftelele se prajesc pe gratar sau intr-o tigaie teflon fara ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele (fara ulei)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din ciuperci