Rulada de pui cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 8624 vizualizari

 

e foarte foarte foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari dezosati
  • 8 feli de branza topita sau cascaval
  • 6 feliute de baicon
  • 3 cremvusti
  • putin unt
  • pasta de tomate si putin sos de soia
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Se taie pieptul de pui si se bate putin apoi se pune pe o folie de aluminiu uns cu unt. Se adauga feliile de branza dupa care se pune peste baconul taiat cubulete. Prajim 3 cremvusti, adaugam celor pregatite mai sus si rulam cu grija.

Se inveleste bine in folia de aluminiu, se pune in tava unsa si se dau la cuptor pentru 40 minute la 160 grade.

Pasta de tomate se amesteca cu putin sos de soia si se prejeste in putin ulei, apoi se pune peste rulada, iar deasupra se presara patrunjel verde tocat

Este grozav de buna acesta rulada

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu bacon