Chiftele din sunca fiarta

de daniastefania in Porc, 10 Mai 2016 | 2411 vizualizari

 

Daca nu stiti ce sa faceti cu sunca de porc fiarta ramasa de la Pasti, va dau o idee rapida si foarte buna! Sa faceti niste chiftele.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr sunca de porc fiarta
  • 2 oua
  • 1 ceapa verde
  • 5 felii paine
  • Piper
  • 1 lingura lapte
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din sunca fiarta:

Aluatul de chiftele se pregateste foarte rapid. Avem nevoie de un robot de bucatarie. Inmuiem painea in putina apa si o stoarcem bine. O punem in robot alaturi de restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Pornim robotul si trebuie sa obtinem o pasta omogena. Cu mana formam chiftelele. Puteti sa le dati o forma rotunda sau mai aplatizate, cum am facut eu. Punem intr-o tigaie ulei si cand s-a incins punem chiftelele. Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Nu adaugam sare in compozitia de chiftele, sunca e suficient de sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din sunca fiarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu costita afumata