Chiftele din galbiori

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 7149 vizualizari

 

Este o delicatesa din zona Ardealului, se prepara atat toamna cat sunt prospeti cat si iarna congelati.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci galbiori
  • 2 oua
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cu varf de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din galbiori:

Ciupercile le curatam, le fierbem si le lasam sa se raceasca in strecuratoare.

Le dam prin masina de tocat ciupercile si patrunjelul, amestecam cu ouale, condimentele si faina.

Le prajim in ulei fierbinte si le scoatem pe o hartie sa absoarba uleiul.

TIPS-URI

1

Se pot face si in cuptor, insa devit putin uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu pasta de avocado si somon afumat