Chiftele de pui la cuptor

de oanapl in Pui, 2 Iun 2017 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 felie de paine
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Carnea de pui o toci, apoi o amesteci cu ceapa mărunţită, morcovul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici, oualle batute, usturoiul zdrobit, sare, piper şi cimbru. Inmoi o felie de paine in lapte, o storci bine si o rupi bucatele si o adaugi peste restul compozitiei.

Formezi chiftelute pe care le pui în tava mare de cuptor tapetată cu hărtie de copt şi presari susan peste ele. Le coci circa 20-30 de minute.

Le servesti cu piure, cartofi la cuptor sau cu legume sotate. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor