Chiftele de pui

de ionix in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 5809 vizualizari

 

By me and mama :D

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata din piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cartof crud
  • ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • Sare, piper
  • legatura de marar
  • ½ legatura patrunjel
  • Miezul  de la doua felii de paine inmuiat in 4 linguri cu lapte
  • 2-3 linguri cu faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se amesteca bine cu ouale si cu painea inmuiata in lapte.

Ceapa si cartoful se dau pe razatoare pe ochiurile cele mai mici iar apoi se adauga peste compozitia de carne.

Pisam usturoiul si-l punem peste compozitie amestecand bine bine.

Se adauga verdeata taiata marunt si faina.

Se drege cu sare si piper, dupa gust.

Se fac chiftelutele si se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

27.04.2010, 14:15

ce pofta mi-au facut chiftelutele....., n-am mai facut de mult , dar cred ca prestez curand o portie ca nu se mai poate.....

ionix 1

27.04.2010, 18:46

mersi mersi mersi

DIANA B 1

22.03.2011, 10:26

fac si io
Da' pe unde mai esti , ca nu te mai vaz ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]