Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert dar gatit astfel este foarte bun.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/chiftele-de-pastarnac-cu-spanac-si.html
https://youtu.be/95JrWpvXc7I
Curatati si spalati spanacul.
Curățați păstârnacul și ceapa. Mixati legumele si puneti-le apoi intr-un castron mare.
Se adaugă ouăle si smantana. Se amestecă totul, se adaugă faina de naut si semintele. Condimentăm: boia de ardei, sare și piper.
Puneti apoi branza de capra maruntita si amestecati bine.
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul. Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură buna de ulei de cocos și gătiți chiftelele. Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați de gătit chiftelele.
Excelent de servit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare. Am congelat jumatate.
1
au iesit 18 chiftele