Chiftele de dovlecel cu cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2015 | 2819 vizualizari

 

Sa ne bucuram de vara!

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovlecel
  • 100 g cascaval Delaco
  • sare
  • piper mix proaspat macinat
  • pesmet cat cuprinde
  • 1 ou
  • 2 lgt marar verde tocat
  • 1 lgt Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel cu cascaval:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte si il dai pe razatoare. Presari sare si il lasi asa cca 10 minute.
Cascavalul il dai pe razatoare.
Storci dovlecelul de zeama si il amesteci cu cascavalul. Adaugi oul, sare si putin piper, apoi pesmetul cate putin. Framanti usor pana cand obtii o pasta consistenta, usor de modelat.
Adaugi Maggi si mararul tocat.

Cu mana umeda formezi chiftelutele si le prajesti in uleiul incins, pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Le servesti calde/ reci cu felii de cascaval.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Delaco

2

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Sofia si broccoli