Chiftele de dovlecei cu branza si marar

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 28857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovlecei
  • 200 g branza sarata de oaie
  • 2 oua
  • 1 legatura marar (eu am pus marar uscat)
  • 7 linguri de faina
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu branza si marar:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gaurile mici. Intr-un alt vas pe aceasi razatoare dam si branza de oaie.

Dovleceii dati pe razatoare ii scurgem de apa pe care au lasat-o si ii punem peste branza.

Peste branza si dovlecei adaugam ouale, mararul tocat marunt si amestecam bine ingredientele. Deoarece compozitia este moale adaugam 7 linguri de faina si amestecam bine. Adaugam piper dupa gust si sare daca mai este nevoie.

Incingem uleiul si punem chiftelele cu lingura in tigaie, le prajim la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa ce s-au prajit chiftelele le punem pe un servetel de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de vinete la cuptor