Chiftele de cartofi

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 3767 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi;
  • 1 ceapa;
  • sare,piper;
  • 2 oua;
  • frunze de patrunjel;
  • ulei;
  • 50gr faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

Intai spalam cartofii, apoi ii fierbem timp de 40min.

Curatam cartofii de coaja,ii dam pe razatoare si ii amestecam cu sare si piper, 2 oua si frunze de patrunjel tocate.

Punem faina pe o farfurie intinsa, luam cu mana o cantitate mica de cartofi si modelam cu mainile forme de chiftele. Le trecem prin faina, apoi le punem in ulei incins la prajit in tigaie si le rumenim pe ambele parti.

Le scoatem pe hartie de bucatarie si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ceapa se poate inlocui cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pernute cu cartofi si Mozzarella