Chiftele de cartofi

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2013 | 15459 vizualizari

 

Din neatentie am curatat cartofi mai multi acum ce trebuia sa fac?sa-i arunc?nu ,am facut aceste chiftele care sunt foarte satioase si bune.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • marar verde congelat si tocat
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri cu cascaval ras
  • 1 lingura cu branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • pesmet 150 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

Cartofii curatati de coaja impreuna cu ceapa curatata si taiata in cuburi mari la fel ca si cartofii se pun la fiert ca pentru piure. Cand sunt bine fierte se lasa sa se raceasca, apoi se zdrobesc cu pasatorul de piure, dar se scurg de surplusul de apa si apoi se paseaza. Se pun ouale, sare, piper, verdeata, cascavalul si branza se vor amesteca bine. Se pune ulei in tigaie si cand acesta este bine incins se pun chitelele formate si date prin pesmet. Se lasa sa se rumeneasca si se scot pe hartie absorbanta. Se pot sevi ca aperitiv sau garnitura la ce doriti.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu sunca si cascaval Delaco