Chiftele cu susan

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2013 | 4190 vizualizari

 

Chiftele gustoase, doar asa le pot descrie, minunate!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc sau amestec
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g pesmet
  • 200-300 g susan
  • sare
  • piper
  • verdeturi
  • 2 felii de paine
  • 2-3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu susan:

Se toaca marunt ceapa si usturoiul.

Se amesteca cu miezul de paine, carnea si condimentele. (Se poate adauga un ou la acest amestec, eu nu am mai pus.)

Se bat ouale si se pun intr-un bol.

Se formeaza chiftelele si se trec prin ou, pesmet si iar ou si susan.

Apoi se pun in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti pana capata o nuanta aurie.

TIPS-URI

1

Se poate adauga marar si alte verdeturi aromate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 08:24

ce bune sunt

Tabita _ 1

28.10.2013, 09:20

Gio

Tabita _ 1

28.10.2013, 09:21

Krysty multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu susan