Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)

de rivka in Vita, 14 Mar 2010 | 6875 vizualizari

COMENTARII (20)

ela 1

14.03.2010, 21:41

hei,eu tocmai am mancat pranzul in urma cu o ora dar as manca si cina ta

rivka 1

14.03.2010, 21:44

haha mai sunt ceva chiftele...

pt sotii care bazaie pana e gata mancarea sunt buni cartofii astia cu forme de inimi ca se pot resturile praji imediat ...

rivka 1

14.03.2010, 21:45

ela cred ca tu numesti pranz ce eu numesc cina
la mine pranzul e la 12.30 sau 1 cand mananc ce-mi pica in mana.(de obicei sandwichuri sau supa)

Bucataras 1

14.03.2010, 21:59

ce mishtoooo ai taiat cartofii ... forme speciale?

rivka 1

14.03.2010, 22:00

nuuuuuuu, cu formele de fursecuri!
am vazut la nadine aici pe site si mi-a placut si mie.
ii tai felii mai grosute si apoi apesi forma de fursec si se taie asa.
resturile ce-ti raman(marginile) nu ii arunci normal, ii poti praji sau pune si resturile in tava acolo impreuna.

ela 1

14.03.2010, 22:02

chiar mi-am cumparat niste forme de astea,mai sa ii dau sotului meu cartofi in forme de astea ce-o zice?

rivka 1

14.03.2010, 22:04

sunt incantata de chestiile astea ca asa nici nu-ti trebuie sa mananci mult, 3 inimioare si de sunt prajite in ulei si iti ajunge ca sunt frumoase .
haha ela ce zice, ce zice....poate crede ca esti indragostita mai stii

Miha 1

14.03.2010, 22:07

Super Rivka. Bravo!

rivka 1

14.03.2010, 22:09

cred ca remarci miha ca mi-am cumparat si eu rozmarin! (de la tine am invatat).
imi place mult cum miroase cand e la cuptor toata casa miroase de la el si sus urca mirosul...nu credeam ca e un condiment asa puternic dar imi place!

Rocsi 1

14.03.2010, 22:27

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:24

gustoasa reteta cu rozmarin , chiftele n-am facut cu el , am sa o incerc si eu cat despre soti - nu stiti undeva forme sa decupam cartofii tip minge de fotbal ?

ela 1

15.03.2010, 00:39

barbatii astia ar manca fotbal pe paine dimineata,la pranz si searaau sa nu ma auda bucataras

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:48

buna dimineata ela

nadina73 1

15.03.2010, 01:35

multumesc mult rivka esti tare dulce,dar sa sti ca arat grozav de bine ,eu sant tare fericita cand vad ca incercati retele facute de mine(si eu ma inspir dupa altele retete )
bravo felicitari

nadina73 1

15.03.2010, 01:37

vezi rivka am uita sa specific la cartofi cu figurine, resturile ce raman de la cartofi i puteti pune sa firba cu sare si faci un piure de cartifi,mai pui o carnita ceva si e gata si ai si pe ziua urmatoare ce zici nu e bina ideea?

silvi0ara 1

15.03.2010, 09:59

Foarte frumos.

ionix 1

22.03.2010, 17:54

superb... mai Rivka, ti-ai "tras" pantofi noi?

Sylvia 1

30.03.2010, 11:47

Super arata Rivka si eu fac cartofi prajiti toate formele si exact cum zicea Nadina resturile le fac piure nota maxima de la mine.

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:43

foarte frumoasa cina!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii