Chifle umplute cu ciuperci si legume

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2010 | 6500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 chifle
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov mic
  • condiment pentru ciuperci
  • 3-4 lg. ulei + 2 lg. margarina
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper,
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu ciuperci si legume:

Se curata ciuperci;e, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru maner la cosulet.

Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade zeama. Se
inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.

Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de
ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru
10 min. Se scot si se servesc imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

17.03.2010, 13:19

frumoase

Bunica 1

17.03.2010, 14:21

O gustare calda la care se impusca mai multi iepuri: gustoasa, usoara, de post.

adnas54 1

17.03.2010, 20:58

Multumesc de aprecieri, dragele mele. Sanda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la tigaie cu sunculita de pui