Chifle umplute cu ciuperci si legume

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2010 | 6210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 chifle
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov mic
  • condiment pentru ciuperci
  • 3-4 lg. ulei + 2 lg. margarina
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper,
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu ciuperci si legume:

Se curata ciuperci;e, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru maner la cosulet.

Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade zeama. Se
inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.

Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de
ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru
10 min. Se scot si se servesc imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

17.03.2010, 13:19

frumoase

Bunica 1

17.03.2010, 14:21

O gustare calda la care se impusca mai multi iepuri: gustoasa, usoara, de post.

adnas54 1

17.03.2010, 20:58

Multumesc de aprecieri, dragele mele. Sanda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta spaniola – Tortilla