Chifle umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2013 | 3418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml bere
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • umplutura
  • telemea
  • salam
  • bacon
  • 1 felie slanina
  • uns
  • 1 ou
  • mac
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Cernem faina si amestecam cu sarea, zaharul si drojdia. Adaugam uleiul si berea. Incepem sa framantam un aluat nelipicios (daca mai este nevoie adaugam apa calduta sau bere). Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.

Intre timp taiem cubulete salamul, baconul si slanina si le amestecam.

Impartim coca in bucati egale. Fiecare bucata o intindem si adaugam in mijloc telemea si amestecul de salam. Unim marginile si le asezam in tava, repetam pana terminam. Acoperim si lasam la dospt cca 20 minute.

Le ungem cu oul desfacut si presaram cu mac si sare. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua Benedict