Chifle integrale imbracate in seminte de susan

de Valclaudia in Piine, 9 Iul 2017 | 2788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar brun
  • 500 ml apa calduta
  • sare de mare dupa gust
  • 800 gr. faina integrala
  • 100 gr. tarate de grau
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 gr. faina de in
  • 100 gr. seminte de susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle integrale imbracate in seminte de susan:

Preincalzim cuptorul la 50 grade C.

Intr-un vas incapator, punem drojdia+sarea+zaharul brun, amestecam.

Adaugam apa calduta, faina integrala si cea de in + taratele de grau.

Cu ajutorul uleiului de masline, framantam coca pana se desprinde de maini.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Asezam semintele de susan intr-un castronel.

Impartim aluatul in 12 parti, modelam fiecare parte de aluat sub forma de chifla, apoi tavalim chiflele prin semintele de susan sa se imbrace uniform pe intreaga suprafata.

Asezam chiflele in tava si le punem la dospit in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute.

Ridicam temperatura in cuptor la 180 grade C si coacem chiflele in jur de 30 minute.

Le scoatem din cuptor, apoi din tava pe un gratar, le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle integrale imbracate in seminte de susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Japoneze cu lapte si unt