Chifle cu seminte de floarea soarelui

de mamaieelena in Piine, 17 Sep 2011 | 4129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg faina
  • 250 ml apa
  • 50gr.seminte
  • 3-4 linguri ulei
  • ketchup(iute) pentru uns chiflele
  • 25 gr.drojdie proaspata
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1 lingurita rasa cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu seminte de floarea soarelui:

Am pus faina in castron si intr-o cescuta am dizolvat drojdia impreuna cu zaharul si un pic de apa calduta dupa care le-am adugat impreuna cu restul ingredientelor peste faina.

Am omogenizat si a rezultat un aluat nu prea tare pe care l-am lasat la dospit 20 de minute.Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea am format mici bilute pa care le-am pus in tava aragazului pe hartie de copt si le-am uns cu ketchup.Le-am lasat 10 minute si apoi le-am pus la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana s-au rumenit asa cum le vedeti in fotografii.Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:25

multumesc Ruxy ador sa fac paine

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:25

multumesc gina

Kori 1

26.09.2011, 09:31

arata super si nu par asa greu de facut , cred ca o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine spaniola - Pan de Horno