Chifle cu branza

de Alexandra Elena in Piine, 6 Oct 2012 | 7557 vizualizari

 

Am facut paine de casa si mi-a ramas aluat, am facut aceste chifle...gustul este incomparabil.

 

INGREDIENTE

  • faina
  • apa
  • drojdie
  • sare
  • branza
  • 2 oua
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza:

  Cantitatile nu pot sa le spun exact. Nu masor niciodata cand fac aluat , pun "cat cuprinde". Se cerne faina intr.un vas, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia dizolvata in apa calduta se ameteca, se acopera cu putina faiana si se lasa putin la crescut.

  Dupa ce a crescut , se framanta bine aluatul, se adauga sare si se pune la dospit(la caldura), sa isi dubleze volumul.

  Batem 1 ou si il amestecam cu branza faramitata.

  Impartim aluatul in mai multe bucatele. Luam cate o "bila" punem in mijloc branza, ungem cu ou si presaram susan.

  Se baga in cuptorul incalzit pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza si cartofi