Ce deliciu !!! Si atat de simplu de preparat incat nu-ti vine sa crezi . In zilele calduroase se poate servi dupa ce a fost tinuta la congelator .
Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu untul moale si o lingura de zahar brun .
Branza de vaci se amesteca cu smantana dulce , restul de zahar , zaharul vaniliat si zeama de lamaie .
Jumatate din compozitia cu branza se amesteca si se omogenizeaza cu capsuni ( va avea o minunata culoare roz).
Cealalta compozitie cu branza se va amesteca si omogeniza cu Kiwi( culoarea va fi un asemanatoare cu a fisticului ).
Intr-o forma de briose puneti in fiecare adancitura cate o forma de hartie pentru briose .
Impartiti compozitiile in mod egal punand cu o lingura un strat de biscuiti ( tasati bine ),un strat de branza roz urmat de un strat de branza fistic .
Tineti tava la congelator 30 minute .
Serviti minunatele mini -cheseecake decorate cu ,branzica calcica ,, Miez de lapte '' fulgi de ciocolata si fructe confiate .
1
Pentru colorarea cremei de branza puteti folosi si alte fructe de sezon .
2
Daca doriti ca acest preparat sa fie mai light , inlocuiti smantana grasa cu iaurt grecesc si reduceti cantitatea de zahar .