Cherry la borcan

de ianculubita in Conserve, 13 Aug 2015 | 8797 vizualizari

 

Va recomand cea mai simpla reteta de conservare a rosiilor cherry, in situatia in care dispuneti de ele

 

INGREDIENTE

  • rosii cherry
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cherry la borcan:

Rosiile spalate, puse in borcane curate, in fiecare borcan se adauga cate 1lingurita cu sare, se umplu borcanele cu apa, se infileteaza bine capacele apoi se sterilizeaza 1h.

Se lasa sa se raceasca tot in apa sau se racesc in patura.

Iarna la folosire, se scurg de apa, se ia fiecare rosie si se cojeste foarte usor apoi se adauga unde este nevoie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

14.08.2015, 09:56

Rocsi 1

15.08.2015, 10:40

Harnicuta esti draga Lubita!

ianculubita 1

16.08.2015, 10:38

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Visine deshidratate