Cheesecake simplu la rece

de VanessaAli in Torturi, 8 Ian 2016 | 7095 vizualizari

 

Cum am mai spus, imi place mult cheesecake-ul. Cel de la Marty e cel mai bun, toata lumea stie, dar si cele de casa ii fac concurenta. Prima data cand am preparat acest desert, l-am facut la cuptor. A fost foarte delicios, insa parca pe cel la rece il prefer mai mult. 

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300g biscuiti digestivi
  • aproximativ 150g unt topit

Crema:

  • 1kg branza de vaci Pilos
  • 200ml frisca lichida
  • 1 intaritor de frisca
  • 5 linguri de miere
  • 1 plic gelatina Dr.Oetker
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu la rece:

Punem biscuitii digestivi in robot si ii maruntim bine. Ii turnam intr-un vas si ii amestecam cu untul topit.Turnam intr-o tava rotunda si aranjam uniform cu mainile pe fund (optional si pe margini).

Batem frisca cu intaritorul,turnam branza,mierea si amestecam (gustati, si daca nu vi se pare suficient de dulce mai puneti miere). Preparam gelatina conform instructiunilor de aici (http://www.stickyfingers.ro/gelatina/) , iar cand s-a racit o adaugam la crema. Amestecam bine si turnam apoi in tava peste blatul de biscuiti.Nivelam. Dam la rece pana urmatoarea zi dupa care putem savura.

Mie imi place sa-l fac simplu ca apoi sa pot pune ce vreau eu pe el: gem (capsuni, zmeura,afine etc.), finetti , sos de caramel,nuci caramelizate etc. (orice va place)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata cu capsuni (la rece)