Cum am mai spus, imi place mult cheesecake-ul. Cel de la Marty e cel mai bun, toata lumea stie, dar si cele de casa ii fac concurenta. Prima data cand am preparat acest desert, l-am facut la cuptor. A fost foarte delicios, insa parca pe cel la rece il prefer mai mult.
Blat:
Crema:
Punem biscuitii digestivi in robot si ii maruntim bine. Ii turnam intr-un vas si ii amestecam cu untul topit.Turnam intr-o tava rotunda si aranjam uniform cu mainile pe fund (optional si pe margini).
Batem frisca cu intaritorul,turnam branza,mierea si amestecam (gustati, si daca nu vi se pare suficient de dulce mai puneti miere). Preparam gelatina conform instructiunilor de aici (http://www.stickyfingers.ro/gelatina/) , iar cand s-a racit o adaugam la crema. Amestecam bine si turnam apoi in tava peste blatul de biscuiti.Nivelam. Dam la rece pana urmatoarea zi dupa care putem savura.
Mie imi place sa-l fac simplu ca apoi sa pot pune ce vreau eu pe el: gem (capsuni, zmeura,afine etc.), finetti , sos de caramel,nuci caramelizate etc. (orice va place)
Pofta buna!